„Marș de-aici”. Pățaniile unui polițist local din Piatra Neamț care a încercat să ajute în noapte tragediei

Un polițist local din Piatra Neamț a fost înjurat și alungat de șeful Poliției Locale pentru că în noaptea tragediei de la Spitalul Județean a intervenit pentru fluidizarea traficului in zona.

Polițistul Toader Pîrțog a reușit în decurs de câteva zile să intre cel puțin de două ori în colimatorul șefilor săi direcți de la Poliția Locală Piatra Neamț, transmite Mesagerul de Neamț.

Pîrțog era în patrulare în seara tragediei. După ce a aflat de incendiu, s-a deplasat la fața locului, unde a intervenit din proprie inițiativă pentru fluidizarea traficului, mai ales că se instaurase deja haosul.

„La un moment dat, a apărut în zonă o persoană în civil, cu care agentul a avut o discuție în contradictoriu, vizibil agitată. Reporterul Mesagerul l-a contactat imediat pe agent, care a relatat ca cel cu care a ‘discutat’ era chiar șeful sau, Eugen Pancu, care l-a apelat cu câteva cuvinte din jargonul vechilor garnizoane: ‘Marș de-aici…, ce cauți aici! Iar vrei să fii vedetă?’”, a relatat publicația locală.

Toader Pîrțog era luat deja în vizor de șefii săi pentru că i-a amendat pentru parcare neregulamentară. Recent, el i-a sancționat chiar pe Eugen Pancu, șeful politiei locale și pe Cristinel Cojiță, șef de birou, care s–au ales cu câte un avertisment pentru parcare neregulamentară în zona pieței centrale agroalimentare, și cu câte două puncte de penalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here