Medic din Sibiu: Medicina, vaccinurile, tratamentele, săpunul şi igiena au schimbat totul / Omul modern ajunge să conteste ştiinţa, să valideze şi să promoveze toate inepţiile

Un medic de familie din Sibiu se arată consternat, joi seară, de modul în care omul modern, a cărui speranţă de viaţă a crescut foarte mult în ultima sută de ani, ajunge să conteste ştiinţa, să valideze şi să promoveze toate inepţiile. Medicul afirmă că medicina, vaccinurile, tratamentele, săpunul şi igiena au schimbat totul în lume, relatează News.ro.

”Pe pământul acesta, mii de ani, până în anul 1900, speranţa de viaţă la nivel global se situa undeva în jurul la 35 ani, adică vârsta la care, de fapt, acum mulţi îşi încep viaţa, mortalitatea infantilă era enormă, în majoritatea familiilor, din mulţi copii născuţi puţini ajungeau la maturitate, molimele râdeau milioane de oameni, America a fost de fapt cucerită de variolă, gripă sau pojar şi aşa mai departe”, a scris, joi seară, pe Facebook, medicul Egri Eduard din Sibiu.

Potrivit acestuia, începând cu anul 1900, lucrurile s-au schimbat radical, medicina, vaccinurile, tratamentele, pasteurizarea, săpunul şi igiena au schimbat totul.

”Dar nu au trecut nici o sută de ani de atunci si auzim aberaţii legate de imunizare naturală în faţa bolilor grave, de tratamente care de care mai naturiste, de detoxifieri, creşterea imunităţii sau scăderea ei, de importanţa expunerii copiilor la infecţii severe, adică exact aşa cum au trăit strămoşii noştri (cei care au reuşit)”, a adăugat medicul.

Acesta se arată consternat de omul modern.

”Efectiv nu îmi vine să cred că omul modern, a cărui speranţă de viaţă a crescut brusc şi foarte mult în ultima sută de ani, care trăieşte în vremuri în care nu îşi mai pierde copiii, în care i se alină suferinţa şi i se tratează sute de boli, ajunge să conteste ştiinţa, să valideze şi să promoveze toate inepţiile legate de sănătatea umană”, a mai scris medicul.

INSP: Peste 4.600 de cazuri de gripă clinică, raportate la nivel național săptămâna trecută

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here