Medicii legiști au descoperit cauza morții politicianului de 43 de ani din Slatina care s-a vindecat de COVID-19, dar a decedat imediat după externare

Dragoș Turcitu (44 de ani), care a fost externat, sâmbătă, din Spitalul Județean de Urgență Slatina, după zece zile de spitalizare în care a fost tratat de COVID-19, a murit la doar câteva ore de la ieșirea din spital, în urma unui infarct miocardic.

Cauza morții a fost stabilită de medicii legiști din Slatina, arată Adevărul. Dragos Turcitu, care a ajuns în spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus, a fost externat fiind considerat vindecat, după ce două teste consecutive i-au ieșit negative.

Săptămâna trecută, Turcitu s-a prezentat la spitalul din Slatina acuzând amețeli și, pentru că știa că are o suferință cardiacă, a decis să se prezinte la medic. În urma mai multor analize care i-au fost făcute, acesta a fost depistat că este infectat cu SARS-CoV-2.

A urmat tratament de specialitate la Spitalul Județean Slatina, iar sâmbătă dimineață, 1 august 2020, medicii au decis să-l externeze, după ce două teste au ieșit negative. La scurt timp după ce a ajuns acasă, barbatul a mers să facă dus, iar la ieșirea din baie i-a spus soției sale că simte o durere puternică în brațul stâng. Soția sa a sunat la 112, iar până la sosirea echipajului de intervenție starea lui Dragos Turciu s-a agravat. Cadrele medicale sosite la fata locului au încercat să-l resusciteze, timp de o oră, însă barbatul a decedat, în urma infarctului.

Dragos Turcitu, care avea două fete minore, a fost șef al Serviciului Județean de Pază Olt, iar de mai mulți ani era membru al PNL și lucra în cadrul Administrației Bazinale Arges-Vedea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here