Meghan Markle, despre relaţia cu Regina Elisabeta a II-a

Sursa foto: wikipedia

Meghan Markle a acordat un lung interviu revistei de film Variety, în care a vorbit în special despre Regina Elisabeta a II-a, care a murit pe 8 septembrie. Ea a fost încântată că a cunoscut-o pe regină şi că a putut să o însoţească în timpul câtorva angajamente oficiale, relatează News.ro.

„Îmi amintesc de prima logodnă oficială pe care am avut-o cu ea, cât de extraordinar a fost. Sunt norocoasă. Şi sunt în continuare mândră că am avut o relaţie caldă cu capul familiei”.

„Ea îşi făcea griji că orice comentarii despre regină sau socrii ei vor fi „o distragere a atenţiei” de la doliu, dar a insistat să celebreze simbolul pe care regina l-a reprezentat”, a scris reporterul Variety.

Ducesa, a cărei prezenţă la Balmoral, în preajma regretatei regine, nu a fost dorită de restul familiei, şi/a exprimat în acest interviu toată admiraţia pe care o are pentru suverană. Meghan Markle subliniază astfel că regina este „cel mai strălucitor exemplu de leadership feminin”.

Meghan Markle, care cu greu a revenit în Marea Britanie de când a plecat cu Prinţul Harry pentru a locui în Statele Unite şi a se îndepărta de familia regală, salută, de asemenea, „efuziunea de dragoste şi sprijin”, care a urmat decesului reginei.

„Sunt atât de recunoscătoare că am putut fi alături de soţul meu pentru a-l susţine, mai ales în această perioadă”, mai spune ea.

Meghan şi Harry au apărut împreună pentru prima dată din martie 2020 alături de William şi Kate la funeralii, în ciuda zvonurilor persistente despre o ceartă între cei doi fraţi. O imagine considerată o reconciliere de către experţii familiei regale. Dar Meghan şi Harry au plecat imediat după înmormântarea reginei din 19 septembrie.

Deseori epuizată în tabloidele britanice, Ducesa de Sussex a impresionat chiar observatorii cu profundă reverenţă în faţa sicriului reginei, miercuri, 14 septembrie, la Westminster Hall.

„A fost o perioadă dificilă”, spune ea, despre doliu. „Dar soţul meu mereu optimist a spus: „Acum s-a reunit cu soţul ei””.

Regina a fost înmormântată la 19 septembrie la Capela Sf. George din Windsor, alături de soţul ei, Prinţul Philip, de părinţii şi de sora ei Margaret.

Regina, Regina Mea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here