Mesaje din lumea sportului după decesul lui Bryant

Sursa: Facebook

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a postat un mesaj pe Facebook după decesul lui Kobe Bryant, ea notând că este “o veste îngrozitoare”.

“Atât de tristă să văd oribila şi îngrozitoarea veste a trecerii în nefiinţă a unei legende all time. RIP”, a scris Nadia Comăneci.

Gheorghe Hagi a postat şi el un mesaj: “Veste oribilă… Unul dintre cei mai mari baschetbalişti. RIP, Kobe Bryant”.

Şi Olympique Lyon şi-a exprimat tristeţea pe reţelele de socializare: “Este o tristeţe imensă să aflăm vestea tragicului deces al unuia dintre cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor, Kobe Bryant. RIP Kobe”.

Au postat mesaje de condoleanţe mai multe cluburi de fotbal, între care şi AC Milan şi PSG.

“Sunt şocat. Cuvintele nu pot exprima asta. O zi incredibil de tristă şi tragică”, a scris Scottie Pippen pe Twitter.

“Am inima zdrobită, ai fost o legendă adevărată şi un prieten. Odihneşte-te în pace, Kobe Bryant. Gândurile şi rugăciunile mele merg către soţia şi copiii săi”, este şi reacţia lui Tony Parker.

“Nu am cuvinte. Cum să se întâmple aşa ceva? Devastată. RIP Kobe”, a notat Lindsey Vonn pe Twitter.

“Încă nu-mi vine să cred”, a reacţionat Usain Bolt.

“Odihneşte-te în pace Kobe”, a scris Simone Biles.

Jorge Lorenzo atrage atenţia asupra pericolului reprezentat de zborul cu elicopterul: “Doar ce am aflat acum cinci minute şi încă nu-mi vine să cred… Alt exemplu pentru cât de fragilă este viaţa, să ne bucurăm de ea cât putem. (Şi să evităm elicopterele până când devin mai sigure”. RIP Kobe şi celelalte cinci victime”.

“Nu pot să cred. Inima îmi este atât de grea… Odihneşte-te în pace, Kobe. Ce pierdere inimaginabilă. Toate rugăciunile mele merg către cei pe care i-ai iubit”, a notat Sloane Stephens.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, Los Angeles. Niciuna dintre persoanele din elicopter nu a supravieţuit, fiind confirmate cinci decese.

Bryant, care s-a retras din activitatea sportivă în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la LA Lakers, era căsătorit şi avea patru fiice, ultima născută în iunie 2019.

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here