Mesajul virulent și plin de ură primit de Oana Pellea: „Doar pământul o să-ți închidă botul ăla spurcat”

oana pellea
Foto: Facebook

Oana Pellea a dat publicității un mesaj extrem de virulent și plin de ură primit după ce a criticat modul în care decesul jurnalistei Cristina Țopescu a fost comentat în presă. 

Oana Pellea este un personaj extrem de criticat în cercurile PSD pentru că a susținut public protestele din Piața Victoriei și a participat la ele, alături de alți actori.

După ce a criticat modul în care moartea Cristinei Țopescu a fost comentată, aceasta a stârnit un noul val de mesaje virulente.

Unul dintre acestea, extrem de violent: „Eh… am primit si acest dragalas mesaj: ‘Esti o greseala genetica a marelui actor Nici in fata mortii nu ai pic de bun simt Esti o mare JAVRA Daca te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor Iti doresc din toata fiinta mea sa ai parte de un sfarsit cat mai neplacut si cat mai curand Doar PAMANTUL o sa-ti inchida BOTUL ala SPURCAT si plin de VENIN….. JAVRA!!!’”.

Postarea Oanei Pellea a fost inclusiv raportată la Facebook, pentru că ar instiga la ură.

Redăm mai jos întregul mesaj despre Cristina Țopescu, pentru care actrița a fost atacată pe Facebook:

Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte… necunoscători de viață. Ciori croncănitoare… comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentați moartea… Ce oribil! Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE și o capacitate de a iubi enormă. Mesaj către țoti cei care comentează… ca subiect de cancan… plecarea Cristinei Topescu… vă asigur de tot disprețul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă… toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul… după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat…”

1 COMENTARIU

  1. Ce pretenție să ai?! Cum sunt liderii sunt și susținătorii. Așa vorbesc, sunt în vârstă, dar când apară PSD nu mai țin cont de nimic. D aia nu mai poate Oana Pellea! Nici măcar nu mă revolta astfel de mesaje, sunt mai mult demne de milă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here