Mihai Chirica, stropit cu iaurt de un protestatar. Reacţia primarului

Sursa: Ziarul de Iaşi

Primarul Mihai Chirica a fost atacat, duminică, de un protestatar în timpul manifestărilor din Piaţa Unirii din Iaşi, fiind stropit pe faţă şi pe haine cu iaurt. Bărbatul a fost ridicat de forţele de ordine, transmite News.ro.

Oamenii l-au huiduit, duminică, pe Mihai Chirica încă din momentul apariţiei în Piaţa Unirii, acesta fiind stropit de un ieşean cu o substanţă albă, cel mai probabil iaurt. Chirica s-a retras în Hotelul Traian pentru a se spăla pe faţă, dar şi pentru a-şi curăţa haina. În acelaşi timp, protestatarul a fost ridicat de forţele de ordine pentru a fi legitimat. Ulterior, Mihai Chirica a declarat jurnaliştilor că a fost vorba de iaurt, dar că nu va depune plângere împotriva persoanei care l-a stropit.  

Edilul crede că politicienii trebuie să fie atenţi la ceea ce fac, pentru că s-au acumulat multe frustrări în societate în ultimii 30 de ani. 

„Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc. Omul şi-a vărsat năduful pe mine”, a afirmat edilul Mihai Chirica. Manifestările din Piaţa Unirii au durat 30 de minute, în piaţă fiind prezente peste 500 de persoane. 

Peste o sută de ieşeni au protestat, duminică, având bannere şi pancarte cu mesaje pro-autostradă, acţiunea desfăşurându-se în Piaţa Unirii, unde au avut loc manifestările oficiale dedicate Unirii Principatelor Române. Acţiunea a fost iniţiată de către asociaţia ”Împreună pentru A8”, care militează pentru construcţia autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş

2 COMENTARII

  1. S-ar putea ca in spatele demonstrantilor „pro-autostrada” sa fie „marele patriot prorus George Simion,ca este iesean si…tot la Iasi si-a pus bazele AURelului rusesc,in 2018,tot de ziua Unirii „mici”…Stiti cine i-a acordat atunci incredere impostorului Simion,gratulandu-l cu apelativul „patriot”???Chiar marele mic fost jurnalist,atunci activist civic,Malin Bot! Ii gasiti filmuletul pe contul sau de youtube..acum se vaita ca s-a agatat de numele sau,ca s-a folosit de „marea sa celebritate” sa-si faca intrarea in politica!!! Pfuii,asa-i cand grandomania iti intuneca mintile!!

  2. Bai mafiotule Chirica, fost Psd, actual Pnl, oamenii sunt suparati ca ai distrus Iasi-ul pe mana cu gasca ta de mafioti imobiliari, cum altfel ar fi putut deveni plodul tau milionar inainte sa invete sa mearga? Si mai ai si obraznicia sa apari la manifestatia de Unire? Pai parintii Unirii erau patrioti adevarati nu o banda de gainari nemernici de cea mai joasa speta oplosita in Primarie care si-ar vinde si proprii parinti mafiotilor imobiliari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here