Fifor: Membrii ALDE nu înțeleg ce jocuri face domnul Tăriceanu

Mihai Fifor a declarat că a primit mesaje de la membrii ALDE care îi spuneau că nu înțeleg ce jocuri face Tăriceanu și a anunțat că ușa PSD este deschisă tuturor celor din ALDE care „nu sunt dispuși să accepte să fie sacrificați în numele intereselor ascunse”.

„Și eu și colegii mei am primit zilele acestea mesaje și semnale de la membrii ALDE care ne-au spus că nu înțeleg ce se întâmplă și ce jocuri face domnul Tăriceanu. Este îngrijorător că nici măcar în interiorul propriului partid nu a putut explica în mod coerent această mișcare. Însă românii merită și au dreptul să știe ce anume l-a determinat să fugă de la guvernare, din moment ce nici propriul „vis prezidențial” pare că nu mai e motivul. Așteptăm un moment de luciditate din partea domniei sale”, a scris Mihai Fifor, miercuri, pe Facebook.

Social-democratul a prezentat și câteva certitudini și anume:

1. PSD va continua guvernarea de care domnul Tăriceanu a fugit.

2. Ușa noastră este deschisă tuturor colegilor din ALDE care nu sunt dispuși să accepte să fie sacrificați în numele intereselor ascunse ale domnului Tăriceanu.

3. Istoria ne-a învățat că atunci când un om politic face o mișcare de asemenea anvergură, care pune în pericol stabilitatea țării și periclitează nu doar propriul partid, ci și propria carieră politică, înseamnă că motivele sunt menite să rămână bine ascunse și să servească, de fapt, altora”, a conchis Fifor.

ALDE a stabilit, luni, ieșirea de la guvernare și alianța cu Pro România. Cele două partide au decis să îl susțină pe Mircea Diaconu candidat independent la prezidențiale. În afară de Ramona Mănescu, toți miniștrii ALDE au demisionat din funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here