Mihai Fifor prefigurează întoarcerea PSD în epoca Năstase

sursa: Comisia Europeană

Mihai Fifor dă de înțeles că viitorul PSD se poate lega de o întoarcere în trecut, în epoca de dinainte de Liviu Dragnea. În două postări succesive pe Facebook, secretarul general al PSD a scris că partidul se poate reconstrui ca să redevină o forță apoi a distribuit distribuit ideile lui Adrian Năstase despre schimbarea la față a PSD.

„Împreună cu voi vom începe reconstrucția PSD. Avem multe lucruri de îndreptat și multe lucruri de îmbunătățit. Votul de ieri ne-a arătat că există multe resentimente împotriva PSD. Unele au fost hrănite de ura sădită de adversarii noștri. Dar trebuie să admitem că o bună parte dintre ele se datoreaza greșelilor, stângăciilor sau ezitărilor noastre. Rămâne un spațiu larg în care PSD se poate reconstrui pentru a redeveni prima forță politică a României. Depinde numai de noi și în primul rând de relația pe care o vom construi cu românii.” a scris Mihai Fifor în dimineața de după aflarea rezultatelor.

La 58 de minute după ce a postat acest mesaj, secretarul general al PSD a distribuit un text scris tot astăzi de Adrian Năstase pe blogul personal, intitulat „S-a incheiat epoca Liviu Dragnea in PSD. Ce urmează?”. În acest articol, fostul premier social-democrat îi ia apărarea Vioricăi Dăncilă, pentru cele realizate până acum, dar îi anunță sfârșitul în fruntea partidului.

S-a încheiat, cu adevărat, epoca Liviu Dragnea pentru PSD.

PSD are nevoie de o nouă generație de lideri, nu în sens biologic, ci de unii care să aibă un alt profil public. La vârful PSD, ar fi nevoie de lideri cu un profil intelectual mai puternic, de persoane care să fie capabile să transmită în mod credibil mesaje pentru categorii socio-profesionale mai diverse.

Acum, PSD a cules roadele tranzacționismului politic ce a dominat epoca Liviu Dragnea. Spun în continuare, chiar cu mai multă tărie decât în urmă cu o jumătate de an si chiar dacă ii voi enerva, din nou, pe unii dintre liderii actuali ai partidului: PSD trebuie să se refondeze, dacă vrea să mai joace un rol important pentru țară.” a scris Adrian Năstase, ca a spus că va rămâne „același spectator angajat!”

După alegerile europarlamentare, Adrian Năstase a anunțat că a creat, alături de Octav Cozmâncă și alți foști fruntași PSD, un grup de sprijin pentru atunci noua conducere a partidului cu Viorica Dăncilă în frunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here