Mihai Fifor (PSD) îşi anunţă înfrângerea în cursa pentru Primăria Arad. Liberalul Călin Bibarţ ar fi câştigat alegerile, conform PNL

Sursa foto: Facebook

Senatorul Mihai Fifor, preşedinte al PSD Arad şi candidatul alianţei locale PSLC pentru funcţia de primar al municipiului Arad, şi-a anunţat înfrângerea şi faptul că ocupă locul trei în preferinţele celor care au fost la vot.

Avem un rezultat, avem câştigător, din păcate acesta nu sunt eu. Pe fondul unei prezenţe extrem de scăzute, cu un vot extrem de fărâmiţat, am venit doar pe locul trei la Primăria Arad. Regret fără îndoială o campanie frumoasă şi un efort extrem al unei echipe de campanie extraordinare. Am învăţat demult că în politică cuvântul dezamăgire nu există: cred că înainte de a găsi un primar pentru Arad mai important este ca timp de patru ani să pregătim Aradul pentru un primar social-democrat”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

El a adăugat că rezultatele din unele localităţi i-au adus „multe satisfacţii”.

Rămânem cu Lipova şi Chişineu-Criş, am făcut impresie la Pâncota, iată trei oraşe deosebit de importante care rămân ale noastre. Am adăugat localităţi noi, Secusigiu, Târnova, Dezna, Apateu şi am păstrat altele. Cam aceasta este situaţia, ne vom aşeza zilele următoare, vom trage concluzii şi vom intra direct într-o nouă campanie”, a mai scris senatorul Fifor.

Actualul primar interimar al municipiului Arad, liberalul Călin Bibarţ, ar fi câştigat alegerile, conform numărătorii paralele a voturilor efectuate de PNL, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Iustin Cionca (PNL), ar fi obţinut un al doilea mandat.

Bibarţ ar fi urmat în preferinţele electoratului de candidatul USR PLUS, senatorul Adrian Wiener, şi de către candidatul PSLC, senatorul PSD Mihai Fifor.

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a declarat, pentru Agerpres, că „Primăria Arad a fost câştigată de candidatul PNL, Călin Bibarţ, în marea majoritate a secţiilor de votare”.

„Este clar, în cursa pentru Primăria Arad a învins PNL. La fel şi la Consiliul Judeţean, unde domnul Iustin Cionca este pe primul loc. În judeţ avem 50 de primari (din 76 – n.r.), conform datelor pe care le-am centralizat noi până acum”, a declarat Falcă.

Prezenţa la închiderea urnelor a fost de 29,81%, în municipiul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here