Ministrul Muncii, Marius Budăi, a scris vineri, pe Facebook, un mesaj în care îl atacă pe președintele Klaus Iohannis despre care spune că „este o reclamă la un film de groază”.

Budăi susține că Președintele nu este apt să conducă „nici măcar o scară de bloc” și că în timp ce Klaus Iohannis numără miniștri, PSD numără „creșterile de pensii și salarii, zecile de mii de kilometri asfaltați și miile de localități care au primit apă și canal.

Budăi susține că un nou guvern fără PSD „va pune în practică o masacrare a veniturilor populației.” 

„Vor comite aceste amputări ale salariilor și pensiilor: pentru că vor putea astfel să-și justifice, în mod cinic, eternul discurs cu „greaua moștenire”; pentru că în afară de tăieri nu știu să facă nimic altceva, nu au un plan, o strategie, un program de guvernare; și pentru că ei nu cred că românii merită salarii decente și că pensionarii trebuie să aibă bani de alimente și de îngrijiri medicale.”, a scris Budăi.

Ministrul Muncii își încheie mesajul sugerând că „doar PSD poate garanta că salariile și pensiile vor fi plătite mereu la timp”.

Reamintim că, în 2018, CNAIR a dat în folosință 101 kilometri de autostradă, iar anul acesta (deși coaliția PSD/ALDE promitea inaugurarea a nu mai puțin de 180 de kilometri de autostradă) au fost inaugurați încă 22 de kilometri, rețeaua națională de autostrăzi numărând puțin peste 800 de kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here