Mircea Badea chiar el, sfârșit de drum la „În gura presei”. Anunțul făcut de prezentatorul Antena 3

mircea badea
Foto: captura TV

Prezentatorul TV Mircea Badea a anunțat că renunță la emisiunea „În gura presei” de la Antena 3. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a omului de televiziune. În locul acestei emisiuni, Badea a anunțat că va fi prezentatorului unui nou format, de divertisment, la același post TV și la aceeași oră.

Mircea Badea nu a vrut să ofere multe detalii despre motivele deciziei, însă a menționat că are un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie”.

Am început emisiunea de la măsuța pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o știați nu mai există începând de azi. Considerați că și eu, cel din contextul obișnuit, am crăpat/am emigrat/oateva.

Începând de azi voi presta la aceeași oră, LA ACELAȘI POST o emisiune de hăhăială/ divertisment. Am convingerea ca s-ar putea să mă pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.

Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteală nimănui. Ca idee generală am un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie. Acum vreau doar să râd la teveu.

Vă mulțumesc pentru cei 15 ani și vă doresc multă la revedere.P.S. Pe pagina asta deocamdată nu se schimba nimic, sunt niște prieteni care ar avea de pierdut dacă aș închide-o”, a scris Mircea Badea pe pagina de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here