Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Actorul Mircea Diaconu, fost europarlamentar ALDE, s-a distanțat de senatoarea AUR Diana Iovanovici-Șoșoacă într-un interviu acordat lui Răzvan Dumitrescu, la Antena 3 și publicat de site-ul lui Bogdan Chireac, DC News.

În interviu, Mircea Diaconu s-a referit și la senatoarea Diana Şoşoacă, scrie ziaristii.ro.

Actorul a spus că „nu o cunoaşte prea bine” pe aceasta, însă a trimis câteva săgeți în direcția ei: „cineva o împinge în faţ㔄mulți încă nu și-au dat seama că nu mai sunt în stradă”, „nu mi-o puneți în cârcă!”.

„Mulți încă nu și-au dat seama că sunt în Parlament și nu mai sunt în stradă”

Întrebat de moderator dacă-l „impresionează doamna Șoșoacă”, Mircea Diaconu a devenit brusc agitat: „Stați o clipă, nu veniţi la dânsa, că dânsa a venit adineauri în partidul ăsta! Nu are importanţă… nu ştiu… nici nu o cunosc prea tare. O singură dată am stat lângă dânsa, la o emisiune de la Antena 3 şi atât. Nu o cunosc neapărat, nu mi-o puneţi în cârcă! Staţi un pic, că cineva o împinge în faţă…”

Ulterior, Diaconu s-a mai referit încă o dată, indirect, la senatoarea Șoșoacă: „A apărut o formă de trecere din stradă în Parlament. Mulți încă nu și-au dat seama că sunt în Parlament și nu mai sunt în stradă. Încet-încet, vor înțelege exact unde sunt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here