Mirel Palada, dosar penal după ce a fost prins băut la volan și a refuzat recoltarea de probe

Sociologul Mirel Palada s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în urma unui control în trafic efectuat de poliţiştii Brigăzii Rutiere, conform unor surse judiciare.

În data de 8 octombrie, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 2 au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. Având în vedere faptul că şoferul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să sufle în aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Palada a fost condus la sediul INML”Mina Minovici”, unde a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, informează Agerpres.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul penal„, mai arată sursa citată.

Mirel Palada a fost purtător de cuvânt în timpul Guvernului Ponta și membru în partidul fondat de Sebastian Ghiță. Deține firma de cercetare și consultanță sociologică „Sociopol” și a fost beneficiarul a numeroase contracte din partea instituțiilor conduse de lideri PSD. Pe lângă comentariile controversate pe care le-a făcut de-a lungul timpului, în septembrie 2017 l-a lovit pe senatorul USR, Mihai Goţiu, în timpul unei emisiuni a postului B1 TV.

În 2009 a absolvit Colegiul National de Aparare, Universitatea Nationala de Aparare «Carol I», Bucuresti și este licențiat în sociologie.

În 2014,după înfrângerea suferită de Ponta în alegerile prezidențiale, Mirel Palada a scris: ”Ura, dezbinare, încrincenare, paroxism. Care, iată, nu se termina nici dupa alegeri. Sper din tot sufletul sa invatati si voi, distinsi pufosi anti-guvernamentali, ceva din victoria asta, cum si noi invatam din aceasta infringere. Sint curios Hotnews, Lucian Mandruta, Mediafax, Digi 24, B1 TV si celelalte publicatii obiective, deci independente, ce spin profesionist vor da si de data asta in asa fel incit sa ma scoata un nemernic si din aceasta postare (…)

”Nici n-a cântat cocoşul de trei ori şi încep distinşii să-şi dea arama pe faţă. Evident că trebuie dreptate, dar nu pentru căţei. Evident că au dat cu un PSD-ist de pământ, să-i ridice imunitatea, pentru că, nu-i aşa, e comunist şi corupt şi nemernic. La fel de evident că l-au luat în braţe pe un PNL-ist de-al lor, nu i-au ridicat imunitatea, au făcut scut în faţa sa. Pentru că, nu-i aşa, e bun şi drept şi probabil frate de sânge cu Macovei şi Blaga. Evident că nu e bine ca toată puterea să fie la PSD, pentru că, nu-i aşa?, va fi dictatură şi apocalipsă şi vor suferi pufoşii din diaspora de suferinţă (…)

Dar evident că e foarte bine să fie toată puterea la PNL, care de fapt e un PDL vopsit, să nu se prindă fraierii. Pentru că, nu-i aşa?, va fi bine şi soarele va lumina pe cer şi păsările vor cânta în germană şi Angela Merkel va trimite un tir cu flori şi un alt tir cu cătuşe, să se serbeze victoria eliberării României de sub jugul asupritor. Doamne, ce fraieri e oamenii, Doamne. Adică pufoşi. Şi nici măcar n-au trecut trei zile”


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here