Moartea fetiței din Iași: ar fi fost băgată de mama sa în mașina de spălat, iar scena a fost filmată

Sofia, fetița din Iași care și-a găsit sfârșitul înecată în cada de baie, după ce a fost lăsată nesupravegheată, ar fi trecut prin chinuri inimaginabile, scrie Ziare.com.

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru Bună Ziua Iași, că micuța ar fi fost de-a dreptul maltratată și supusă unor „experimente” desprinse parcă din cele mai îngrozitoare filme. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, copila ar fi fost băgată în mașina de spălat chiar de către mama ei.

Povestea șocantă a ieșit la iveală după ancheta polițiștilor. Mădălina Pristavita și-a băgat fetița în mașina de spălat și a pus-o în funcțiune. Practic, timp de mai bine de un minut, copila a fost „învârtită” de mașină. Pentru ca scena să fie de-a dreptul șocantă, în tot acest timp mama fetei filma scena. Poate că povestea nu ar fi ieșit niciodată la iveală dacă Mădălina, mama micuței Sofia, nu ar fi păstrat filmarea în telefon.

Trebuie precizat faptul că au existat mai multe voci care au spus că mama copilei nu a fost niciodată prea încântată de situația în care se află. Mai precis, s-ar fi comportat urât cu micuța pentru că nu și-a dorit-o. Legat de moartea copilei, medicii legiști au stabilit cauza decesului. În urma primelor evaluări, aceștia au hotărât că fetița a murit asfixiată, cel mai probabil prin înec. Trebuie precizat că, exact cum s-a bănuit de la început, legiștii au găsit pe trupul micuței mai multe vânătăi mai vechi. Pentru stabilirea exactă a cauzei decesului, specialiștii așteaptă rezultatele examenelor de laborator. Acestea vor arăta adevărul.

„Din primele investigații s-a stabilit că minora în vârstă de aproximativ 2 ani a murit cel mai probabil prin înec, diagnosticul fiind asfixiere. Pe trupul copilului s-au descoperit mai multe vânătăi vechi. Urmează ca examenele de laborator să stabilească cauza exactă a decesului celei mici”, au precizat reprezentanții Institutului de Medicină Legală (IML) din Iași.

Tribunalul Iași a respins azi, 21 septembrie 2021, contestațiile la arestarea preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here