Momente dificile pentru Toni Grecu, care a fost internat, din cauza Covid-19, în stare gravă la „Matei Balș”. Tratamentul l-a salvat

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, a trecut prin momente grele. Celebrul umorist a fost internat în stare gravă la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, din Capitală, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Tratamentul a avut însă efect, iar artistul se simte mult mai bine și se apropie de externare.

„Toni Grecu este la Spitalul «Matei Balș». A fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, a anunțat Gândul.ro joi dimineață, citând surse medicale.

Se pare însă că starea de sănătate a actorului s-a îmbunătățit. După un nou set de analize, el a fost anunțat că peste câteva zile ar putea fi externat. Tratamentul cu medicamente anti-virale și anti-coagulante, aplicat la „Matei Balș”, a dat rezultate în cazul lui Toni Grecu.

Întrebat cum i-a schimbat viața pandemia de coronavirus, Toni Grecu mărturisea, în primele zile ale anului 2021, că era mult mai frumos atunci când toate străzile erau pline de viață. Actorul dezvăluia că în fiecare dimineață pleacă de acasă „din reflex”, dar dă o tură prin oraș și se întoarce acasă, pentru că nu este angajat nicăieri.

„Referitor la «telemuncă» – eu plec în fiecare dimineaţă de acasă din reflex. Mă duc în parcare, iau maşina și mă duc la muncă. Partea proastă este că eu nu sunt angajat nicăieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acum și îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa și ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu, citat de Mediafax, la începutul acestui an.

Toni Grecu a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, formând – alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin – trupa umoristică Divertis. În timpul facultății, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria.

În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra -, iar grupul umoristic își continuă ascensiunea și în anii ’90. Divertis a debutat pe micul ecran în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here