Moşteanu (USR PLUS): Campania internă din PNL e despre care e cel mai antiuserist preşedinte

Sursa: Facebook

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a afirmat că în campania internă din PNL este vorba „despre care e cel mai antiuserist preşedinte”. El a mai spus că aşteaptă să se încheie Congresul în care va fi aleasă conducerea liberală astfel încât energia politicienilor să se concentreze asupra programului de guvernare, transmite News.ro.

„Campania internă din PNL este despre care e cel mai antiuserist preşedinte. Unul zice că buna guvernarea e legată de numărul de cruci şi de mătănii. Celălalt nu zice nimic de biserică, dar dă 20 milioane din pix pe 10 iunie pentru Catedrala Mântuirii. Unul zice că e mai bine să lase primăriile la PSD decât să se alieze cu USR PLUS. Celălalt nu zice nimic de alianţe, dar umple PNL-ul de aleşi locali PSD. Ambii greşesc. Şi ambii greşesc cu bună ştiinţă, din calcule electorale interne. Eu o să trec peste declaraţiile de campanie internă pentru că avem o ţară de guvernat. Aştept să îşi termine PNL congresul şi să ne apucăm de treabă cu toată energia şi să vad că au toţi un singur focus – programul de guvernare”, a scris Ionuţ Moşteanu, luni pe Facebook.
Ludovic Orban a afirmat, duminică la alegerile interne pentru organizaţia PNL Bacău, că liberalii au nişte parteneri de guvernare care “parcă nu s-a născut aici’, precizând că nu i-a văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-a văzut jurând pe Bibile sau să îşi facă cruce. El a mai spus că PNL trebuie să fie un partid puternic legat de Biserică, care să promoveze morala creştină.
„Trebuie să fim PNL, puternic ancoraţi în istoria noastră, în tradiţiile noastre, în obiceiurile specifice, în menţinerea identităţii, a personalităţii a poporului român. Trebuie să fim un partid care să fie puternic legat de Biserică, un partid care să promoveze morala creştină ca fundament al moralei publice. Noi trebuie să fim un partid care să sprijinim toate valorile tradiţionale ale românilor, valori cum sunt familia, Biserica, satul românesc, comunitatea. Noi suntem un partid care nu are voie niciodată să îşi uite trecutul, noi trebuie să fim partidul care să se bată aşa cum s-a bătut Brătianu la negocierile pentru pace, riscându-şi funcţia de prim-ministru pentru a apăra interesele fundamentale ale României în faţa oricărui partener atât de la nivel european, cât şi la nivel internaţional. Noi trebuie să promovăm imaginea României, interesele României, să transformă într-adevăr România într-un partener respectat, într-un partener apreciat”, a explicat Orban.

3 COMENTARII

  1. Vedeti-va de campania voastra ,ca numai „meritocratie” au promovat ciolos si barney,numai unul si unul..facatura de partid,plin de impostori cu cv-uri false!!De cand ati intrat prima oara in parlament,ati pornit o campanie furibunda impotriva PNL,doar-doar electoratul il va asocia,asa cum ati vrut si inca mai vreti,cu pesede!!Asa ca ,dupa ce ati facut totul ca PNL sa piarda voturi la toate alegerile,nu v-ati ales decat cu un esec urias ,caci ati pierdut pe linie!!! Mai jalnic rezultat nici ca va doreati!!😯😃

  2. Bai,loozerule,cutiile cu semnaturi pentru barney,nu-i asa ca erau mai toate goale?Asa se citeste pe fata dumitale de ‘telectual progresist…😉😯😐

  3. Si care e problema ca Ludovic Orban sprijina traditiile poporului roman,asa cum au facut marii inaintasi liberali?E vreo problema cu juratul pe biblie pentru progresistii lui Macron din Romania?A cerut cumva Orban lucruri ciudate,cum ar fi sa pupe politicienii si patrafirele popilor,sa binecuvanteze si birourile parlamentarilor si ale ministrilor?De ce sa fie confiscate de extremisti impostori ,facaturi comuniste gen PRM,cum e pesedeul si A(lianta) U(nirea) cu R(usii)?Ca de aceea au intrat in parlament ,au confiscat valorile traditionale romanesti,cum e biserica,familia si le-au pus la butoniera,profitand de starea de urgenra din 2020,cand oamenii nu puteau merge la slujbe,la inviere,iar popii extremisti,toti comunisti in sutana,au cantat in struna acestui grup de asa-zisi patrioti si credinciosi,cum se autointituleaza cei de la aur…De convingerile progresiste ale pluseristilor-TOATE DE IMPORT-daca te atingi si le critici,sare ciolos,caratorul de mapa al lui Macron si te spurca ca esti de moda veche!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here