Moșteanu (USR): Toți cei 80 de parlamentari ai Alianței au semnat moțiunea de cenzură. Miniștrii USR PLUS nu vor participa nici la ședința de guvern de astăzi

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Miniștrii USR PLUS nu vor participa nici la ședința de guvern de astăzi. Deputatul Ionuț Moșteanu (USR): Toți cei 80 de parlamentari ai Alianței au semnat moțiunea de cenzură.

Deputatul Ionuț Moșteanu a susținut o declarație de presă la finalul ședinței USR PLUS, înaintea ședinței de guvern, programată să aibă loc la ora 16. Toți parlamentarii sunt solidari, am lista cu cele 80 de semnături pentru depunerea moțiunii. Am trimis o propunere de text către George Simion (AUR)”, a declarat Moșteanu.

“Fac un apel la premierul Cîțu și la ministrul interimar Bode să renunțe la practicile de tip PSD pe care le vedem la Ministerul Justiției. A fost schimbat azi directorul departamentului de avizare, pentru că nu oferea avizul pe ”Anghel Saligny”. Florin Cîțu se folosește de fotoliul de la Victoria în campania internă a PNL”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Alianței.

Anterior USR PLUS a anunțat că miniștrii Alianței nu vor participa la ședința de urgență. Florin Cîțu a declarat că, în ciuda acestui lucru, “ședința de guvern merge înainte”.

“Nu cred că premierul are curaj să revoce miniștrii USR din funcție. Dacă o face, depunem moțiunea, va rămâne premier interimar și vedem unde se ajunge. Eu cred că zilele sale la Palatul Victoria sunt numărate. (…) Auzim de mult de la PSD că vor să-l dea jos. Vrem să vedem dacă se confirmă sau dacă și vârfurile PSD primesc direcții din altă parte. Am purtat discuții informale cu PSD”, a mai adăugat Ionuț Moșteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here