Actorul britanic Rowan Atkinson, cunoscut în întreaga lume pentru personajul Mr. Bean, a vorbit într-un interviu acordat Radio Times despre forma de ostracizare online de tip „cancel culture”, scrie news.ro.

Atkinson a declarat: „Problema pe care o avem online este că un algoritm decide ce vrem să vedem, ceea ce creează o viziune simplistă şi binară a societăţii. Devine un fel de eşti cu noi sau împotriva noastră. Şi, dacă eşti împotriva noastră, meriţi să fii «anulat»”.

Actorul în vârstă de 65 de ani a mai spus că este important să fim expuşi unui spectru larg de opinii, „dar ce avem acum este echivalentul digital al găştii medievale care merge pe străzi în căutarea cuiva pe care să îl ardă”.

Aşadar, este înspăimântător pentru oricine este victima acestei găşti şi pe mine mă sperie legat de viitor”.

În acelaşi interviu, el a mai spus că nu îi mai face mare plăcere să interpreteze personajul Mr. Bean. „Toată responsabilitatea nu este plăcută. Găsesc că e stresant şi epuizant şi abia aştept să îi pun capăt”.

Privitor la filmul animat cu Mr. Bean, Atkinson a spus că este mai simplu să realizeze vocea pentru personaj.

„Man vr. Bee” va fi lansat anul acesta de Netflix. Atkinson joacă rolul unui bărbat care trăieşte într-un conac şi care duce un război cu o albină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here