Nicolae Ciucă, întrevedere cu Arhiepiscopul de Canterbury: Agresiunea rusă din Ucraina, refugiaţi şi combaterea traficului de persoane

Sursa: gov.ro

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, marţi la Palatul Victoria, cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

La întrevederea la care a participat şi ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, E.S. Andrew James Noble, au fost abordate teme privind evoluţia situaţiei generate de agresiunea militară rusă din Ucraina, sprijinul acordat refugiaţilor şi combaterea traficului de persoane, transmite News.ro.

Şeful Executivului a prezentat contribuţia ţării noastre la eforturile comunităţii internaţionale de a fi alături de victimele războiului, de poporul ucrainean şi de autorităţi. Înaltul prelat a felicitat România pentru viziunea şi coordonarea sprijinului umanitar acordat refugiaţilor din Ucraina, arată comunicatul de presă al Guvernului.
În ceea ce priveşte problematica traficului de persoane, a fost expusă abordarea integrată la nivel guvernamental, care include colaborarea cu societatea civilă şi paşii strategici pe care România i-a făcut pentru identificarea timpurie a victimelor traficului de persoane şi pentru combaterea propagării acestui fenomen inclusiv utilizând mediul online, mai indică sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here