Nicuşor Dan: Ne alăturăm iniţiativei „O oră pentru Ucraina” şi vom stinge iluminatul festiv de pe străzile Capitalei în această seară

Sursa: Facebook

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că în semnat de solidaritate cu Ucraina, PMB se alătură iniţiativei „O oră pentru Ucraina” şi astfel va fi stins iluminatul festiv de pe străzile Capitalei, miercuri seara, , în intervalul orar 20.00 – 21.00, transmite News.ro.

„În semn de solidaritate cu Ucraina, ne alăturăm astăzi, 21 decembrie 2022, iniţiativei „O oră pentru Ucraina” şi vom stinge iluminatul festiv de pe străzile Capitalei în această seară, în cea mai lungă noapte din an, în intervalul orar 20.00 – 21.00. Prin acest demers, ne arătăm sprijinul pentru ţara vecină aflată în criză energetică din cauza războiului prin care trece şi care afectează milioane de oameni ce îşi vor petrece Sărbătorile în întuneric”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
El a mai spus că „astfel, Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti va stinge timp de o oră cele aproximativ 3.000 de instalaţii luminoase de pe bd. Magheru, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, bd. Lascăr Catargiu, bd Kiseleff, bd. Unirii, Calea Victoriei şi Piaţa Presei Libere, precum şi la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, unde vor fi stinse luminiţele care împodobesc bradul. Iniţiativa aparţine membrilor Parlamentului Ucrainei, reţelei United4Ukraine a Parlamentului European, cu sprijinul primăriilor oraşelor Kiev şi Londra”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here