Nicușor Dan o dă în judecată pe Gabriela Firea

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că va intenta un proces civil primarului PSD în funcţie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adăugat că Firea a spus în mod mincinos despre el că a luat bani de la cetăţeni pentru a îi ajuta în diferite chestiuni, transmite News.ro.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afirmaţii calomnioase primarului PSD în funcţie Gabriela Firea, care a spus explicit că am luat bani pentru a ajuta cetăţenii în diferite chestiuni. E o afirmaţie mincinoasă pentru care trebuie să răspundă. Eu pricep că nu poată să înţeleagă că nu e în sistemul ei de valori că cineva poată să doneze bani, dar când faci afirmaţii mincinoase despre cineva, trebuie să plăteşti, pentru că am obligaţia de a-mi apăra reputaţia mea şi a celor din USB care au făcut voluntariat atâţia ani de zile şi de a apăra publicul de dejecţii în spaţiul public”, a declarat Nicuşor Dan, marţi, într-o conferinţă de presă. 

El a adăugat că spusele lui se adeveresc privind faptul că va fi o campanie murdară şi are încredere în bucureşteni că vor vedea unde este adevărat corupţie.

„Această campanie că ce am spus eu despre corupţia din Primăria Capitalei e adevărat. Adevereşte ce am spus în august că va urma o campanie murdară. Înseamnă că am atins o caracatiţă de interese şi vă asigur că voi continua în această direcţie mâine dimineaţă la ora 10.00. Am încredere în discernământul bucureştenilor, am încredere că vor vedea că se încearcă o campanie pentru discredidarea mea şi vor vedea unde e corupţia adevărat de sute de milioane de euro şi vor vedea măsurile disperate ale acestei caracatiţe”, a conchis Dan.

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here