Nicuşor Dan: Primăria nu organizează nicio festivitate de Revelion: „Să fim mulţumiţi că suntem sănătoşi”

Foto: INQUAM/George Călin

Primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, anunţă că Primăria Capitalei nu va organiza festivităţi nici online, nici offline, în noaptea dintre ani, decizia având la bază problemele de ordin sanitar şi pe cele financiare cu care se confruntă municipalitatea, transmite News.ro.

„Eu sunt foarte fericit – vă spun foarte sincer, în momentul în care am preluat mandatul acum două luni, exista perspectiva ca creşterea numărului de îmbolnăviri din Bucureşti să fie exponenţială, să păţim ce au păţit în februarie-martie oraşe din nordul Italiei – eu sunt foarte fericit că, în special prin atitudinea bucureştenilor, am reuşit să limităm acest scenariu şi cred că cel mai importat lucru pentru noi toţi este sănătatea fiecăruia dintre noi”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri seară, la Digi 24.  

Edilul a precizat, în acest context, că administraţia locală nu va organiza nicio festivitate în noaptea trecerii în anul 2021. „Primăria nu o să organizeze niciun fel de festivitate, nici online, nici offline, pentru că avem aceste condiţii dificile, şi sanitare, şi financiare. Să fim cu toţi mulţumiţi că suntem sănătoşi şi că putem să începem un an cu perspective bune”, a adăugat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here