O femeie din Finlanda vrea să devină vampir. Prima investiție: dinți de 500 de euro

Finlandeza Julia Kumpulainen doreşte să devină vampir şi poate simţi mirosul de sânge de la distanţe mari, transmite RADOR.

După ce un medic stomatolog i-a implantat colţi ascuţiţi, pentru Julia nu a mai existat niciun dubiu că nu ar fi vampir. Femeia a fost obsedată de estetica celor care se hrănesc cu sânge încă din anul 2010.

Tânăra în vârstă de 24 de ani a găsit un medic stomatolog dispus să-i implanteze permanent dinţi ascuţiţi de vampir, pentru suma de 500 de euro.

Deşi noul ei look s-a dovedit a fi dureros, Julia având probleme atunci când se hrăneşte, ea a mărturisit că s-a îndrăgostit de aspectul ei de vampir.

Femeia, care este mama unei fetiţe în vârstă de patru ani, adoră să bea sânge. Şi pentru că doreşte să devină un adevărat vampir, tânăra depune mult efort în acest sens.

Ea a început să dezvolte trăsături de caracter precum personajele din filmele de groază. Oamenii se sperie deseori când o întâlnesc pe stradă, considerând că au în faţa lor un adevărat vampir, ceea ce o umple de mândrie pe Julia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here