O jucătoare a naționalei feminine de fotbal a murit în Ajunul Crăciunului

Sursa: AradOn.ro

Lumea fotbalului arădean este, din nou, în doliu. Tânăra Alice Cociuba a murit în seara Ajunului de Crăciun, la 21 de ani, în teribilul accident de la Ineu. Mașina sa a fost lovită de un tren, scrie AradOn.

Potrivit sursei citate, este a doua tragedie abătută asupra echipei feminine de fotbal, Piros Security. În 22 octombrie, antrenorul lui Alice, care o pregătise la Timișoara și Arad, Florin Bugar, a murit din cauza COVID-19.

„Încă așteptam momentul sa aud ca totul este bine și sa ne vedem in vestiar cu bine, dar din păcate viața este atât de nedreaptă! Ați fost omul care pe mine m-a învățat sa joc fotbal în toți anii în care am fost sub aripa Dumnevoastră, atât la club, cât și la Națională și nu numai! Ati fost și veți rămâne pentru mulți dintre noi un PROFESOR! Nu te voi uita niciodată”, scria la acea vreme Alice Cociuba, pe Facebook.

Alice Cociuba a evoluat la CS Ineu, Piroș Security, CFR Timișoara și – din nou – Piroș Security. E drept, în acest sezon, tânăra jucătoare a intrat pe teren doar câteva minute, în finalul meciului de la Cluj, cu campioana en-titre a României, Olimpia. Dar, vârful carierei a fost convocarea la echipa națională de tineret.

Mesajul clubului:

„Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun.

Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată.

Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS INEU și CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin, dar și pentru echipa Națională a României.

Clubul transmite sincere condoleanțe familiei!

Drum lin spre cer, Alice!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here