Oficial sârb, despre Djokovici: Stă „în condiţii mizerabile, într-un hotel cu refugiaţi sau migranţi”

Sursa: Wikipedia

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Serbiei, Viktor Troicki, a declarat că Novak Djokovici a fost trimis la un hotel în care condiţiile sunt „mizerabile”, fiind nevoit să stea alături de refugiaţi sau migranţi, transmite News.ro.

„Este un coşmar pentru sport. Niciodată un sportiv, nu doar un tenismen, ci unul dintre cei mai mari campioni ai lumii, nu a fost niciodată tratat în acest fel, torturat în aşa fel. E un scandal uriaş, care nu are nicio legătură cu tenisul sau sportul, e doar politic. Guvernul federal australian a decis să-şi arate puterea şi să dea un exemplu. Lui Novak i s-a dat o scutire să meargă acolo, totul era clar, şi că nu mai e valabil acum, e o glumă. (…) Tot ce ştiu este că se află în condiţii mizerabile într-un hotel cu refugiaţi sau migranţi. Nu aşa ar trebui să tratezi un campion de calibrul său, câştigător de nouă ori la Australian Open”, a declarat Troicki, conform lefigaro.fr.

Miercuri, Novak Djokovici nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată.

Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara.

El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Republica pandemiei de Covid – George Friedman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here