Oprișan s-a luat de echipa ProTV care a realizat un reportaj despre problemele din Vrancea

  ProTV va difuza în această seară episodul 3 din seria „Județe la stăpân”, din cadrul campaniei „România, te iubesc”, dedicat județului Vrancea. Un trailer al emisiunii a fost postat încă săptămâna trecută pe pagina Facebook a ProTV, însoțit de mesajul: „Nu drumuri, nu turism, nu condiții, nu industrie. Nu baroni, sau, ba da, asta e Vrancea!”

  Același clip a fost postat și pe pagina de Facebook a „România, Te iubesc”, dar însoțit de alt mesaj, la fel de tăios:

  „Drumuri, turism, condiții, industrie. Nu neapărat în această ordine. Nu că ar conta prea mult: toate lipsesc cu desăvârșire din Vrancea. Un județ sărac, dar la îndemâna #OM-ului care ar fi trebuit să-l potențeze. #OM, așa cum se semnează, în mediul virtual, Oprișan Marian. De 19 ani președintele Consiliului Județean, de 23 – în rândul capilor cu putere de decizie pe plan local. „Mama mea sunt eu! ” este mărturisirea-șlagăr, de vara aceasta. I-a făcut-o colegei noastre, Paula Herlo”

  Imediat după difuzarea acestui promo, Marian Oprișan a sunat-o pe Paula Herlo și i-a spus că tot ce se face în emisiune este „o manipulare de tip ordinar”, făcută „în campanie electorală”, a scris stirileprotv.ro

  De asemenea, CJ Vrancea a transmis întregii prese răspunsurile la întrebările puse pe echipa ProTV, făcând aluzie că datele nu ar fi fost incluse în emisiune. (Documentul, aici)

  În plus, la sub videoclipul trailerului au apărut comentarii critice la adresa echipei ProTV. Un bărbat, despre care jurnalistul vrâncean Sebastian Oancea susține că este consilier al primarului municipiului Focșani, a criticat materialul încă nedifuzat:

  sursa: Sebastian Oancea/Facebook

  Săptămâna trecută, angajații administrației locale ar fi fost amenințați să nu se uite la emisiunea despre Vrancea, dacă vor să-și păstreze locul de muncă.

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here