Orașul Chitila, în alertă înaintea înmormântării interlopului Aly Sadoveanu

Este alertă în orașul Chitila, din Ilfov, unde a fost adus un lider interlop din clanul Sadoveanu, împușcat mortal în Statele Unite, transmite PRO TV.

Aurel Trandafir, zis și Aly Sadoveanu, a fost ucis într-o reglare de conturi. Inițial înmormântarea trebuia sa aibă loc joi. Acum, locul este împânzit de trupe speciale.

Pentru că la înmormântare ar putea veni sute de persoane, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Emi Pian, responsabilii au luat măsuri, iar polițiștii și jandarmii patrulează pe străzi.

Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu a fost adus luni seară cu un avion, tocmai din America. Pentru că la priveghi și-ar fi anunțat prezența un număr ridicat de persoane, șefii IPJ Ilfov au decis să întărească securitatea în zonă.

Orașul Chitila este împânzit de forțe de ordine care vor rămâne în teren până pe 11 martie când este anunțată înmormântarea. Intrările în localitate sunt păzite de către jandarmi, iar pe străzi veghează echipaje de poliție.

Însă forțe suplimentare sunt pregătite să intervină în cazul în care situația degenerează.

Aurel Trandafir, cunoscut și sub numele de Aly Sadoveanu, a fost ucis pe 24 ianuarie în localitatea Anaheim din Statele Unite, într-o reglare de conturi.

Călău i-a fost chiar partenerul de afaceri – Florin Răducanu – un bărbat de 37 de ani pe care autoritățile din California îl caută și acum.

Cei doi erau parteneri de afaceri peste ocean. Disputa ar fi pornit de la o datorie uriașă, de sute de mii de euro, pe care Sadoveanu o avea la Florin Răducanu.

Poliția din Anaheim, California, a emis un mandat de arestare, iar cauțiunea a fost fixată la un milion de dolari. Potrivit autorităților americane, crima a avut loc într-un motel, după ora 19.

Sadoveanu a fost împușcat cu cel puțin un glonț. A fost transportat la spital, dar a murit din cauza rănilor.

1 COMENTARIU

  1. Si mai ziceți că trăiți într-un stat european!!…cine dracul e asta??…rau am ajuns dacă la toți hotii din țară închidem localitățile….!!..Sa vedem miliția dacă respectă legea!!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here