Orele la care se deschid, luni, în fiecare judeţ, listele de aşteptare pentru vaccinare. Precizările CNCV privind aplicaţia

Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării anunţă că luni de la ora 9:00 se vor deschide succesiv listele de aşteptare pe judeţe, pentru vaccinarea anti-COVID transmite News.ro.

Comitetul avertizează că pot exista perioade de mentenanţă, când este posibil ca aplicaţia să funcţioneze cu întârzieri.

Potrivit Comitetului de coordonare a vaccinării, în dimineaţa zilei de 15 martie, începând cu ora 09:00, se vor deschide succesiv listele de aşteptare pe judeţe, în conformitate cu următorul program:

  • 9:00-11:00 Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna
  • 11:00-13:00 Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova
  • 13:00-15:00 Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

De asemenea, vă informăm că pot exista perioade de mentenanţă în vederea optimizării aplicaţiei. În aceste perioade este posibil ca aplicaţia să funcţioneze cu întârzieri”, precizează Comitetul.Cea de a treia etapă a vaccinării anti-COVID începe luni, când vaccinarea este deschisă pentru toţi cei care doresc, după etapele în care s-au putut vaccina doar personalul medical, personalul considerat esenţial, persoanele de peste 65 de ani şi bolnavii cronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here