Pariurile din Marea Britanie pe alegerile prezidențiale din SUA, suspendate după anunțul privind infectarea lui Donald Trump cu COVID

Casele din Marea Britanie au suspendat pariurile pe rezultatul alegerilor din SUA, vineri, după ce preşedintele Donald Trump a declarat că a ieşit pozitiv la testul pentru COVID-19, relatează Reuters, citată de Mediafax.

Casa Ladbrokes, casa Paddy Power, cu sediul în Irlanda, precum şi portalul de jocuri de noroc online Betfair au fost printre primele care au oprit toate pariurile pe alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie.

Am oprit temporar pariurile electorale din SUA în timp ce aşteptăm noi actualizări – aceasta este o procedură standard şi le dorim bine lui Donald şi Melaniei Trump”, a declarat un purtător de cuvânt al Ladbrokes într-un comunicat.

Betfair dăduse miercuri candidatului democrat Joe Biden o probabilitate de a câştiga de 60%, după prima dezbatere prezidenţială din SUA. Cota lui Biden crescuse de la 56% înainte de dezbatere, în timp ce a lui Trump a scăzut la 40%.

Pariurile pe politică sunt ilegale în Statele Unite, dar permise şi comune în Marea Britanie.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here