Patru oameni împușcați lângă stadionul de baseball Washington Nationals

Sursa: Pixabay

Fani şi jucători au încercat să se adăpostească, sâmbătă noapte, în timpul unei partide de baseball, după ce mai multe focuri de armă au fost auzite, iar poliţia a anunţat ulterior că patru oameni au fost împuşcaţi în afara spaţiului, relatează Reuters, preluat de News.ro.

Pentru spectatori nu a fost clar dacă focurile au fost trase în interiorul complexului. Înregistrări video ale incidentului partajate pe reţelele de socializare arată că fanii s-au înghesuit pentru a găsi adăpost.

Poliţia a precizat iniţial pe Twitter că două persoane au fost împuşcate în afara stadionului. Ulterior, a fost anunţat că „alte două victime asociate incidentului au ajuns la spital pentru a le fi tratate rănile cauzate de gloanţe”.

The Washington Post a scris că un bărbat a fost împuşcat în picior şi o femeie, în spate, iar rănile nu le-au pus vieţile în pericol, a fost citată poliţia.

Meciul de baseball dintre Washington Nationals şi San Diego Padres a fost suspendat. El este aşteptat să fie reluat duminică.

Focurile de armă s-au auzit în timpul celei de-a şasea reprize.

Trei tone de cocaină, descoperite într-un transport de piure de banane în portul Rotterdam

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here