Percheziţii DNA la Primăria Otopeni într-un dosar de corupție

Foto: INQUAM/Liviu Florin Albei

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la Primăria Otopeni, judeţul Ilfov, într-un dosar care vizează fapte de corupţie în legătură cu derularea unor contracte de execuţie a unor lucrări de canalizare. Prejudiciul ar fi în valoare de 35 de milioane de lei, transmite News.ro.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –  Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2011 – 2017, în legătură cu derularea unor contracte de execuţie lucrări. În cursul zilei de 13 septembrie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare la o instituţie publică situată în judeţul Ilfov”, a anunţat DNA, marţi, printr-un comunicat de presă.

Conform G4Media, percheziţiile au loc la Primăria Otopeni, iar surse judicare susţin că au legătură cu plăţi ilegale făcute pentru lucrări de canalizare inexistente sau parţiale. Prejudiciul ar fi de 35 de milioane de lei.

Conducerea DNA, de Ziua Justiţiei: O societate curată, liberă de corupţie reprezintă garanţia eficienţei, a performanţei şi a dezvoltării

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here