Percheziţii DNA la vila fostului și la fabrica de țuică a fostului şef al pieţelor din Timişoara

Procurorii DNA Timişoara şi poliţişti de la DGA au făcut percheziții, miercuri, la vila din Timişoara a lui Ioan Nasleu, fostul director de la Pieţe SA, şi la „căzănăria” de ţuică din Obreja a familiei acestuia.

Potrivit Pressalert.ro, percheziţiile sunt realizate într-un dosar deschis în urma dezvăluirilor unor muncitori de la Pieţe SA care au declarat că Nasleu i-a folosit în interes personal. De asemenea, muncitorii au declarat că au fost trimişi să lucreze zile întregi la amenajarea căzănăriei de la Obreja (n.r. satul natal al lui Nasleu), făcând aici tot felul de lucrări – de la mici demolări până la betonări, pus gresie şi faianţă, finisaje ale clădirii şi construirea unui grup sanitar.

Bani de la Pieţe SA au fost folosiţi pentru cumpărarea de utilaje pentru căzănăria Obrejana. Până şi sucul pe care l-am băut când Nasleu m-a trimis pe mine şi colegii mei să lucrăm la căzănărie a fost plătit din banii de la Pieţe SA”, a declarat, pentru Pressalert.ro, Marius Ştefoni, fostul om de încredere al lui Nasleu pe care acesta l-a dat afară când a văzut că nu-i mai răspunde la comenzi. Potrivit sursei citate, după finalizarea lucrărilor de la „căzănărie”, Nasleu a şi realizat un filmuleţ în care a prezentat „proiectul său de suflet”.

Ioan Nasleu a fost demis din funcţia de director al Pieţelor în urma unui incendiu care a izbucnit la cea mai mare piaţă de flori din Timişoara. Ulterior, s-a descoperit că Nasleu a folosit în interes personal bunurile şi oamenii societăţii pe care o conducea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here