Platforma de programare la vaccinarea anti-Covid funcţionează din nou. Explicaţiile STS

Foto: INQUAM/George Călin

ACTUALIZARE. Platforma informatică pentru înregistrare în vederea vaccinării anti-COVID nu a funcţionat luni dimineaţă, STS anunţând că platforma furnizează date cu intermitenţă şi că lucrează pentru remedierea situaţiei, transmite News.ro. Ulterior, STS a transmis că aplicaţia este funcţională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare.

”Platforma informatică pentru înscriere şi programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiştii STS în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Naţional pentru Vaccinări. Aplicaţia este funcţională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare”, a transmis STS.


Ştirea iniţială. Platforma informatică pentru înregistrare în vederea vaccinării anti-COVID nu funcţionează luni dimineaţă, STS anunţând că platforma furnizează date cu intermitenţă şi că lucrează pentru remedierea situaţiei, transmite News.ro.

”Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineaţă. Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică. 

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale precizează că ”în urma analizei tehnice s-a constatat că aplicaţia Registrul Electronic Naţional pentru Vaccinări (RENV) furnizează date cu intermitenţe către aplicaţia de programare la vaccinare” şi că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice. 

”Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil”, anunţă instituţia, precizând că specialiştii STS colaborează cu echipa tehnică ce gestionează RENV pentru remedierea situaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here