Pliskova, către Halep, după abandonul din finală: Simona, e greu de fiecare dată să joc împotriva ta

Karolina Pliskova a abandonat finala WTA de la Roma, împotriva Simonei Halep, la scorul de 6-0, 2-1 pentru româncă. Cehoaica a acuzat probleme medicale în zona lombară și a decis să se retragă, după 32 de minute de joc.

La finalul partidei, Pliskova le-a mulțumit fanilor și organizatorilor din Italia. Totodată, jucătoarea din Cehia i s-a adresat direct Simonei Halep.

Vă mulțumesc că ați venit, a fost extraordinar să joc cu fani săptămâna asta. Au fost niște meciuri grozavă. Sunt dezamăgită că nu am terminat meciul, dar Simona a fost puternică. O felicit pentru cum a jucat, pentru titlul din această săptămână.

Simona, e greu de fiecare dată să joc împotriva ta. Trebuie să fiu 100% pregătită ca să fac un meci bun cu tine! Felicitări ție și echipei tale”, a declarat Karolina Pliskova, numărul 4 WTA.

Simona Halep a ascultat-o cu atenție pe cehoaică și a zâmbit, așteptându-și rândul la microfon.

Sportiva cehă a continuat, anunțând că va veni și în 2021 la turneul de la Roma.

”Vreau să-mi felicit echipa, pentru că a fost mereu alături de mine, a strigat. Cred că organizarea a fost excelentă, deși e greu în aceste momente e greu să organizezi turnee.

Mi-a plăcut să fiu aici. Ați făcut o treabă excelentă! Abia aștept să vin înapoi aici anul viitor”, a mai zis Pliskova.

În total, Halep a ajuns la 22 de titluri WTA cucerite. Turneul de la Roma este al treilea consecutiv câștigat de Simona, după cele de la Dubai și Praga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here