Scandal în Consiliul General al Bucureștiului. Aurelian Bădulescu, „maestrul de ceremonii”

Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Şedinţa de luni a Consiliului General al Municipiului București, organizată online din motive sanitare, a fost suspendată pentru o oră după ce consilierii PSD au insistat să fie prezenţi fizic la dezbateri şi au refuzat să părăsească sala, transmite News.ro.

Consilierii PSD au intrat in sală chiar dacă şedinţa a fost convocată online din rațiuni sanitare.

Preşedintele de şedinţă ,Cosmin Smighelschi, de la USR PLUS, a încercat să-i determine să plece oferindu-le un termen de trei minute pentru a părăsi sala. Cel mai vehement dintre reprezentanţii PSD a fost fostul viceprimar al Capitalei din mandatul Firea, Aurelian Bădulescu.

După mai multe schimburi de replici, şedinţa a fost suspendată pentru o oră, ca urmare a refuzului consilierilor PSD de a părăsi sala.

Şedinţa de luni a CGMB are pe ordinea de zi 34 de puncte, printre care desemnarea viceprimarilor, instituirea taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Bucureşti pentru anul 2021, înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale, desemnarea reprezentanţilor municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor de la mai multe companii municipale şi informarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti referitor la ajutorul de stat pentru finanţarea Programului „Susţinem Cultura în Bucureşti”, destinată sectorului cultural independent din Municipiului Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here