Poliția îl anchetează pe primarul care oferea terenuri de casă în schimbul voturilor pentru Dăncilă

sursa: realitateadevrancea.net

Poliţiştii din Vrancea s-au autosesizat şi au început cercetările în cazul primarului comunei Slobozia Bradului, Iulian Dumitru, după ce într-o filmare în direct pe Facebook el i-a îndemnat pe localnici să voteze duminică un anumit candidat şi a sugerat chiar că cei care vor ieşi în număr mare la vot vor primi un loc de casă.

„Duminică la votare (neinteligibil) care susţineţi primarul, votaţi PSD (neinteligibil). Din respect pentru mine ieşiţi la vot şi votaţi PSD ca să demonstrăm tuturor că Slobozia Bradului votează cu inima. La votare duminică, cu toţi ai tăi, 25 să iasă la vot. Te rog frumos, da? Uite, unul din locurile astea va fi al tău, da?”, a fost mesajul transmis în direct pe contul de Facebook al primarului din Slobozia Bradului.

Poliţia a deschis deja un dosar penal, în care se fac cercetări cu privire la comiterea unei infracţiuni la legea electorală.

„Politistii IPJ Vrancea s-au autosesizat pentru coruperea alegătorilor, în acest dosar penal fiind cercetat reprezentantul unui partid politic”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Primarul recunoaşte că a îndemnat lumea să iasă la vot şi să voteze candidatul partidului din care face parte, însă spune că nu a condiţionat votul în niciun fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here