Polițiștii au găsit mine antipersonal fără încărcătură explozibilă într-un imobil din Sectorul 1, în urma unui apel la 112

Poliţiştii care au făcut verificări vineri seară, la o clădire de pe Calea Victoriei, în urma unui apel la 112, au descoperit în subsolul imobilului mai multe mine antipersonal fără încărcătură explozibilă, folosite pentru exerciţii specifice.

Minele au fost ridicate de specialiştii Serviciului Pirotehnic, iar poliţiştii Secţiei 1 vor continua verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care aceste dispozitive au ajuns la respectiva adresă, a informat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au efectuat vineri seara verificări într-un imobil aflat în reabilitare din Sectorul 1, în urma unui apel primit la numărul de urgenţă 112, prin care un bărbat a anunţat că în clădire se află mai multe dispozitive explozibile, informează Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Capitalei, apelul a avut loc în jurul orei 19.40.

La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 1 şi Brigăzii Rutiere care au restricţionat traficul în zonă.

Specialişti ai Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat verificări în imobilul respectiv pentru a descoperi dacă apelul se confirmă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here