Covid-19 schimbă „jocul” pe litoral. Un sejur la un hotel de 4 stele din Mamaia, mai avantajos decât unul la un hotel de 2 stele din Eforie Nord

Primii turişti sunt aşteptaţi pe litoralul românesc din a doua jumătate a lunii iunie. Între timp, hotelierii şi-au adaptat serviciile noilor norme de sănătate. Și nu doar atât, ci și prețurile au fost ajustate la realitatea economică sumbră care ne așteaptă.

Agenția Mediafax a simulat o căutare pe Booking a unui sejur la mare în luna iunie pe litoralul românesc.

Astfel, reiese că este mai avantajos să un sejur la 4* în Mamaia decât să te cazezi la un hotel de 2* în Eforie, ne arată o listă de preţuri de la agenţiile de turism.

În perioada 15-20 iunie, la un hotel de 4* în Mamaia sunt preţuri de 79 de lei pe noapte, iar la un hotel de 2* în Eforie Nord o noapte costă 63 de lei.

„Nu ne putem permite să venim acum cu tarife crescute faţă de ce am contractat deja începând cu anul trecut, că aşa începe să se vândă sezonul pentru că ştim că şi bugetul a fost foarte afectat. Preţurile includ doar micul dejun pe care îl vei servi conform noilor reguli în veselă de unică folosinţă în camera sau pe teras, spune Anca Nedea, directorul executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa.

Perioada 15-20 iunie 2020:

  • Hotel 4* in Mamaia – 79 lei/camera/noapte
  • Hotel 3* Neptun – 83 lei / camera / noapte
  • Hotel 2* Eforie Nord – 63 lei / camera /

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here