Premierul Ciucă: David Popovici şi întreaga echipă de aur a nataţiei au strălucit la Lima şi au purtat pe umerii performanţei tricolorul românesc

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, joi, un mesaj de felicitare, după victoriile României la Campionatul de Înot din Peru, el arătând că David Popovici şi întreaga echipă de aur a nataţiei au strălucit la Lima şi au purtat pe umerii performanţei tricolorul românesc, transmite News.ro.

”Felicitări, David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu, pentru rezultatele extraordinare obţinute la Campionatul Mondial de înot pentru juniori! Succesul istoric al echipei noastre de nataţie este pus în valoare şi de noile recorduri stabilite de David Popovici la probele de 100 de metri şi 200 de metri”, scrie şeful Executivului într-o postare pe Facebook.
”Munca, perseverenţa, talentul şi dedicarea voastră continuă drumul de aur al nataţiei româneşti! Vă suntem recunoscători pentru că ne-aţi umplut din nou inimile de mândrie! Mult succes în continuare!”, mai transmite premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here