Premierul Ciucă: Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la München

Premierul Nicolae Ciucă le-a transmis felicitări sportivilor din lotul de canotaj al României, arătând că este vorba despre o „performanţă istorică” obţinută la Campionatele Europene de la München. „Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria”, a afirmat el, potrivit News.ro.

„Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la München. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria! Continuă drumul de aur al canotajului românesc!”, a scris Ciucă, duminică, pe Facebook.

El le-a transmis felicitări antrenorilor şi tuturor celor care au făcut posibil acest succes remarcabil.

„Suntem mândri de campionii României!”, a subliniat premierul.

România a câştigat opt medalii la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen: cinci de aur (dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară şi 8+1 feminin) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here