Ludovic Orban
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, după ce a participat la cea de-a XXVI-a ediție a Topului Național al Firmelor, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, că a eliberat din funcție aproape 40 de secretari de stat PSD.

Astăzi, am mai semnat a doua tranșă. Am eliberat din funcție cred că aproape 40 de secretari de stat PSD, mâine voi continua. Trebuie pregătite deciziile, trebuie analizată baza legală și trebuie să semnez. De aceea, nu pot să semnez, pentru că, dacă aș fi putut mai repede, aș fi eliberat mai repede.

 Guvernul PSD a plecat, toți secretarii de stat PSD, toți președinții, vicepreședinții de oficii și, în general, toată clientela PSD va părăși guvernarea liberală, pentru că noi nu acceptăm să lucrăm cu cei care și-au bătut joc de România în ultimii trei ani de zile. (…) Nu am avut suficient timp, că, altfel, terminăm astăzi cu semnarea deciziilor”, a mai spus Orban,

El a precizat că numărul de secretari de stat va fi redus „drastic”. „Vom anunța când adoptăm hotărârea de Guvern de organizare și funcționare”, a mai afirmat premierul.

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here