Președintele Joe Biden a lăsat din greșeală să se vadă ce scrie pe un bilețel primit de la consilierii săi

Joe Biden a afișat din greșeală o foaie pregătită de personalul său, care includea instrucțiuni specifice pentru el, spunându-i-se, printre altele, unde să se așeze, când să comenteze și când să plece. Consilierii i-au notat pe bilețel ce trebuie să facă în fiecare moment al întâlnirii, de la intrarea în sala de ședință și salut, până la părăsirea sălii, notează Digi24.ro.

Incidentul a avut loc joi, la Casa Albă, unde președintele SUA s-a întâlnit cu mai mulți guvernatori, lideri de sindicat și șefii unor companii private pentru a discuta despre implementarea unui program de accelerare a investițiilor în energie eoliană pe coasta de est a Statelor Unite.

La un moment dat, cel mai probabil din greșeală, Joe Biden a ținut un bilețel cu instrucțiuni de la consilierii săi îndreptat spre presă, în loc să-l țină cu fața la el. Fotoreporterii nu au ratat momentul și au surprins ce scrie pe bilețelul lui Biden: sunt instrucțiuni detaliate pe fiecare pas în parte despre cum va decurge întâlnirea.

Iată cum arată instrucțiunile primite de Joe Biden:

  • Intri în Sala Roosvelt și saluți participanții.
  • Te așezi pe locul tău.
  • Intră presa.
  • Faci o scurtă declarație (este menționat și câte minute să vorbească, dar partea este acoperită de degetele președintelui – n.r.).
  • Presa pleacă.
  • Îi pui o întrebare lui Liz Shuler, președinta AFL-CIO. Notă: Liz participă online la întâlnire.
  • Le mulțumești participanților.
  • Părăsești sala. 

Nu este singura dată când președintele Joe Biden gafează. Ultima oară a atras atenția asupra sa zilele trecute, când a căzut de pe bicicletă. Din fericire, a fost un incident minor, în urma căruia liderul de la Casa Albă nu a pățit nimic.

În vârstă de 79 de ani, Joe Biden este cel mai în vârstă președinte al Statelor Unite în funcție. Anterior, Biden a mai trecut printr-un episod similar, când s-a dezechilibrat de trei ori pe treptele scărilor avionului Air Force One.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here