Prima zi după „înscăunare”: Ciolacu amenință cu o moțiune de cenzură

Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri că va fi categoric depusă o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă decizia se va lua mai încolo, după o consultare mai largă, mai ales că nu-şi doreşte de a depune moţiune „de dragul” de a fi depusă. „Domnul Orban să stea liniştit, încă nu sunt probleme ca dânsul să fie demis printr-o moţiune până după sărbători”, a spus Ciolacu, potrivit News.ro.

Întrebat dacă ar fi oportună pentru PSD, în vederea alegerilor de anul viitor, revenirea la Palatul Victoria, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat: „Haideţi să depăşim negaţia. În acest moment, PSD este în Opoziţie. La Palatul Victoria este un Guvern care reprezintă o formaţiune politică cu adevărat minoritară în Parlament. Opoziţia are drepturi să depună o moţiune în fiecare sesune, lucru care a fost făcut şi de fosta Opoziţie”.

Ciolacu a precizat că decizia e va ua după o consultare mai largă.

„Este o decizie care se ia în grupurile parlamentare, într-un for mai larg. Categoric că vom depune o moţiune de cenzură. N-am dori să picăm în aceeaşi patimă a fostei opoziţii de a depune moţiune de cenzură de dragul de a depune moţiuni. Domnul Orban să stea liniştit, încă nu sunt probleme ca dânsul să fie demis printr-o moţiune până după sărbători”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Fostul preşedinte al PSD Viocrica Dăncilă a anunţat, încă de la învestirea Guvernului Orban, depunerea unei moţiuni de cenzură, în februarie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here