Ludovic Orban. Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ludovic Orban a anunțat, luni seara, la România TV, că realizarea alegerilor anticipate, așa cum doresc Klaus Iohannis, PNL, USR și PLUS, sunt aproape imposibil de realizat. Asta în condițiile în care pentru a se ajunge la o astfel de situație trebuie ca două propuneri de premier să cadă. 

”Alegeri anticipate sunt greu de făcut; vor provoca o criză politică. Pentru alegeri anticipate, trebuie ca două propuneri de premier să cadă și e nevoie de o majoritate de 50% în Parlament. Este obiectivul nostru, dar nu știu dacă se poate face.”, a spus Orban.

Preşedintele PNL duce negocieri politice, după ce preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că se va implica pentru formarea unei noi majorităţi în Parlament. Conform programului oficial al premierului, marți, 26 noiembrie 2019, Orban îi va primi la guvern pe doi membri fondatori ai Pro România, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu.

Am o discuție cu liderii politici, cu grupurile politice, cu parlamentarii pentru a testa soliditatea majorității parlamentare. Vom discuta cu toți cei pe care ne putem bizui. Vrem sprijin parlamentar pentru proiectele parlamentare.”, a adăugat Ludovic Orban.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

2 COMENTARII

 1. Daca Guvernul si Johannis vor anticipate, atunci pot sa faca anticipate.
  Criza politica?
  Sa fim seriosi.
  Romania e in haos politic de 30 de ani
  Ce mai conteaza o criza de 2 luni?
  Dati OUG sa desfiintati sectia SS – Florea
  Dati OUG sa repuneti in vigoare alegerile locale in doua tururi
  Dati-va demisia de la guvernare ca sa generati alegeri anticipate
  Si dupa aceea veti avea toata sustinerea romanilor.
  Daca incepeti deja sa o scaldati (ca e laie ca-i balaie) sunteti perdanti din start si la locale si parlamentare o sa va manance PSD cu fulgi cu tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here