Primarul Sectorului 2: Luni de zile am negociat la sânge cu Supercom pentru tarife corecte la colectarea gunoiului. Am comis o singură greşeală: am avut încredere în “partenerii” din coaliţie

Foto: INQUAM/George Călin

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, afirmă, joi seară, că a negociet luni de zile ”la sânge” pentru obţinerea unui tarif corect pentru colectarea gunoiului, dar, în final, PNL şi PSD au votat împotrivă, transmite News.ro.

”Niciodată nu m-aş fi aşteptat că PNL va vota cot la cot cu PSD pe o temă atât de importantă”, afirmă primarul, precizând că a făcut greşeala de a se încrede în ”partenerii” din coaliţie.

”Luni de zile am negociat la sânge cu Supercom pentru a obţine nişte tarife corecte pentru colectarea gunoiului. Faţă de ce înaintaseră în primă fază, cele de acum sunt cu 35% mai mici. Tariful supus la vot e chiar sub cel de la Sectorul 4, singurul sector care mai are un sistem similar bazat pe “plăteşte cât arunci”, raportat la volum.  Luni de zile am luptat cu cei de la Supercom pentru acest tarif. Iar când să trecem finişul, partenerii ne-au pus piedică. PNL şi PSD au votat împotriva unui tarif care ar fi deblocat toată situaţia generată de neinspirata taxă de habitat”, a scris, joi seară, pe Facebook, Radu Mihaiu.

Primarul precizează că situaţia a fost analizată ”pe toate părţile”.

”Am luat punct cu punct fundamentarea tarifului şi am tras de fiecare leu în beneficiul cetăţenilor. Am discutat cu fiecare parte interesantă şi m-am asigurat că totul e clar. Am comis o singură greşeală. Am avut încredere în “partenerii” din coaliţie. Niciodată nu m-aş fi aşteptat că PNL va vota cot la cot cu PSD pe o temă atât de importantă”, a mai scris prmarul.

Clotilde Armand a convocat ședință extraordinară pentru rezilierea contractului cu Romprest

1 COMENTARIU

  1. Un mincinos PATENTAT!!!Sa intrebati consilierii plusere cum s-a comportat acest individ in ultima sedinta de consiliu,cand o doamna din public,din sala a indraznit sa-l contrazica in legatura cu un proiect de salubritate!!Pur si simplu a sarit sa-l bata pe cel ce a indraznit sa dea microfonul doamnei!!Ada-zisul proiect al sau ,era de fapt o marire pe sest a taxei de gunoi,care a fost anulata prin hotarare judecatoreasca in oct.2020 si atunci era foarte multumit !!Ne-am trexit in anul asta,ca trebuie sa platim triplu pe gunoi,pentru ca taxa pesedista a fost eliminata si functionarilor hoti din subordine,NESCHIMBATI, nu le mai iesea socoteala ,saraceau,nemernicii!!!UN GARGARAGIU,LA FEL CA TOTI PLUSERISTII SI ,MAI NOU SI CIUCU DE LA 6 SI BURDUJA DE LA 1 LE-AU COPIAT STILUL ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here