Primarul unei comune din Alba, blocat de Facebook după ce a scris că vrea să cumpere „puicuțe tinere la o lună”

Primarul unei comune din județul Alba care a scris pe Facebook că vrea să cumpere „puicuțe” a ajuns să fie blocat pentru 24 de ore de rețeaua socială pentru „încălcarea standardelor comunității”.

Primarul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu, a fost protagonistul unei situații amuzante în mediul online, scrie alba24.ro.

El a postat pe 25 iunie un mesaj în care spune: „cine are de vânzare 8 – 10 puicuțe la o lună și la ce preț? Mulțumesc”.

Însă, rețeaua socială a interpretat greșit statusul său și l-a blocat pentru 24 de ore, pentru că postarea „încalcă standardele comunității noastre privind armele de foc, drogurile și alte bunuri cu regim special”.

Mai exact, Facebook l-a blocat timp de 24 de ore pe Rusu, pentru o postare din data de 25 iulie, în care acesta întreba ”cine are de vânzare 8 – 10 puicuțe la o lună și la ce preț”.

Primarul a publicat sâmbătă un nou mesaj, în care povestește ce a pățit.

Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore…mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viata mea…”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe Facebook după ce i-a fost redat accesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here