Procurorii au luat la puricat traiul de nabab al lui Alex Bodi. Ce avere are acesta

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat joi seara în dosarul deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Alături de Bodi, au fost arestate preventiv alte șapte persoane.

Acesta ar putea rămâne fără avere după ce procurorii DIICOT au început inventarierea bunurilor sale, dar și a celorlalți membri ai grupării criminale din care Bodi face parte.

Procurorii DIICOT au stabilit deja că o mare parte din sumele de bani obținute de pe urma femeilor traficate în străinătate ajungeau la liderul grupării, Adrian Tâmplaru, cel care a investit sumele în diverse imobile din țară și din străinătate.

Mai mult, acesta și-a cumpărat mai multe apartamente, dar și o pensiune în Sibiu. De asemenea, liderul grupării a deschis și un restaurant în Germania pe care l-a numit Hermannstadt Grill Haus, notează Gândul.ro.

Și Alex Bodi, fostul soț al Biancă Drăgușanu a deține o avere uriașă, motiv pentru care anchetatorii investighează acum dacă a fost obținută din infracțiuni. În cazul în care se dovedește că banii săi au rezultat din afaceri penale, procurorii vor pune sechestru pe ei.

Presa a scos la iveală că Alex Bodi deține mai multe vile la Mediaș, orașul unde s-a născut, dar și în județul Ilfov, printre care și imobilul din Voluntari din care a fost ridicat de trupele speciale.

Există zvonuri potrivit cărora fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar deține o casă la Monte Carlo, pentru care ar fi plătit nu mai puțin de două milioane de euro.

Averea lui Alex Bodi nu se rezumă doar la case. Acesta are deține o colecție impresionantă de mașini de lux, foarte multe modele fiind rare.

Recent, acesta și-ar fi achiziționat un autoturism de teren Lamborghini Urus, însă ar mai deține un Lamborghini Aventador SV, care este unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume, dar ar mai avea și un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach, un Mercedes-AMG, și un Bugatti Chiron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here