PSD anunță că românii sunt „panicați” și „plâng” din cauză că vine PNL și le ia bani

După ce a anunțat că vrea să mai dea 100 de lei la salariul minim, că vine PNL și distruge toate reușitele economice ale PSD ministrul demis al Muncii a făcut o nouă declarație jenantă. Marius Budăi a spus că românii se sperie și plâng atunci când aud că viitorul executiv vrea să le ia bani.

„Urmează haos bugetari! Românii stau cu lacrimi în ochil și ascultă declarațiile Președintelui și ale premierului desemnat. Eu sunt prin țară acum și transmit mesajul părinților și bunicilor în lacrimi care vă roagă să nu îi mai panicați”, a spus Marius Budăi, la Antena3.

Marius Budăi a fost ironizat de senatorul ALDE Ion Popa, aflat în platoul aceleiași televiziuni:

„Mai lăsați-ne cu lacrimile în ochi și cu patetismele astea, că ne-am săturat. Vă bateți joc cu ipocrizia fără margini de care dați dovadă. Stați pe la serviciu, nu în campanie electorală. Mai lăsați-ne cu ipocrizia asta. Ne-am săturat de poveștile pe care le spune acest domn de un an de zile” a afirmat, vizibil iritat, alesul ALDE.

Ministrul demis al Muncii a acuzat PNL că vrea să impoziteze pensiile sub 2000 de lei, să reducă salariul minim la 1000 de lei sau chiar să-l desființeze.

PNL și Klaus Iohannis au spus în repetate rânduri că noul executiv Orban nu va tăia nici pensii, nici salarii.

Ieri, la Botoșani, Viorica Dăncilă și Marius Budăi au anunțat că guvernul demis vrea să crească salariul minim cu 100 de lei. Anunțul a fost ironizat de premierul desemnat Ludovic Orban.

”Mai era cineva prin 1989 care mai dădea câte 100 de lei sau câte un leu… Băieţii ăştia nu înţeleg, oamenii ăştia nu înţeleg că ei au fost demişi prin moţiune de cenzură, că nu mai pot să se comporte ca un guvern care e în funcţiune.” a spus Ludovic Orban, citat de Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here