PSD îi face scut lui Mugur Mihăescu. Cazanciuc, despre Vacanța Mare în scandalul Revelionului TVR: „Umorul lor este extrem de educativ”

PSD a avut, luni seară, o primă reacție în scandalul iscat de Revelionul TVR cu Mugur Mihăescu și Dan Bittman. Senatorul PSD Robert Cazanciuc a susținut că reproșurile celor din USR PLUS și PNL reprezintă o „operațiune specifică anilor 50”.

„Operațiune specifică anilor 50, în care umorul era un pericol împotriva ordinii de drept. Legea îi încurcă pe acești oameni să își atingă un obiectiv politic, care are legătură cu interese particulare. Sunt supărați că poporul român este inteligent, vrea să aibă parte de umor. Este extrem de educativ (ce a făcut Vacanța Mare la Revelionul TVR – n.red.), un umor care îi supără pe acești oameni. Au impresia că apanajul umorului aparține doar unor anumite categorii de oameni”, a declarat Cazanciuc la România TV.

„Acești oameni nu au cum să rămână la conducerea țării, sper că în șase luni de zile să plece acolo unde le este locul”, a mai spus Cazanciuc.

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a reamintit luni că Mugur Mihăescu a fost colaborator al Securității după ce a fost acuzat că el însuși ar fi „comunist”.

„Am fost în seară această la o dezbatere TV – pe subiectul Revelionului de la TVR. La dezbatere a participat și actorul Mugur Mihăescu (Garcea). A fost foarte trist și amuzant, în același timp.

Tot ce a avut să îmi spună legat de reacția mea față de TVR este că sunt comunist și neomarxist. Mă pufnește râsul. În 1989 eu aveam doi ani. Mugur Mihăescu era, în schimb, colaborator al Securității și dădea note scrise despre relațiile colegilor lui de facultate cu cetățeni străini.

Numele lui de sursă a Securității era Mihai, iar angajamentul a fost semnat pe 2 iunie 1986. Cine este oare securist și comunist? Domnule Garcea, făceați glume mai bune acum 20 de ani”, a scris Bulai pe Facebook.

Mugur Mihăescu a avut mai multe ieșiri suburbane, duminică seară, la Antena 3 și România TV, după scandalul iscat de modul în care a realizat programul de Revelion de la TVR1. El l-a jignit în mod repetat pe deputatul USR PLUS Iulian Bulai, care a anunțat că va cere demiterea Doinei Grădea.

Mihăescu l-a făcut „comunist” și „vagabond” pe Iulian Bulai. 

4 COMENTARII

  1. Cata ticalosie degaja acest santilbanc, turnator la securitate. ..
    Cum altfel sa fi devenit proprietar de restaurant si nu numai , tocmai in centrul vechi al capitalei ? Totul se leaga, inclusiv obarsia acestui individ sulfuros. Nu am nimic impotriva oltenilor , dar cum se intampla ca tot ei sunt primii la bucate permitandu-si sa priveasca de sus pe ardeleni, moldoveni, banateni , etc.? Este o mare rusine pentru generatia lui si pentru ceilalti, cei drept, putini olteni valorosi. Acest „garcea” debordeaza de mercantelism si prost gust. Ceea ce presteaza nu ii reprezinta pe cetatenii civilizati si educati ai Romaniei.

  2. Uitati-vă la mutra acestui oligfren, cred ca natura a creat mutanti genetici,exemplul e dat de cretinul ăsta…miliția inca nu s-a autosezizat???…alo dl contrasens ,la alte porcării imediat sariti ca arși și acum plua, …ce dovezi iți trebuie dle ministru???…

  3. Faci glume, dubioase, adică percepute diferit. De unii având haz, de alții dimpotrivă, suburbane, fără pic de respect elementar față de un nivel minim de bun simț! Ca să nu mai vorbim de atacul, nici măcar disimulat, de natură politică. Nimic nou. Democrație. Libertate de exprimare. Numai că, folosirea postului național pentru astfel de exprimări „artistice”, post finanțat din bani publici, adică și de către cei jigniți și oripilați pentru produsul băgat pe gât pe banii lor, nu poate fi nicicum acceptat. Vinovat pentru acest scandal în media de la noi nu este bietul Garcea! Modestul comic Mugur Mihăiescu, a fost angajat de cineva responsabil de calitatea produsului livrat,nu oricând, ci în noaptea revelionului, care, se știe, este de maximă audiență. Cei responsabili din parlament, Guvern, CNA, trebuie, din respect
    și ca datorie legală, să comunice rezultatele analizelor făcute și eventual măsurile luate. Sper să o facă curând!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here